ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Προσθήκη λεζάντας

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ. 

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ.

 ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΒΑΛΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙ ‘ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ.
ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. 
ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΟΥ.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ. ΖΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΕΛΠΙΔΑ, Η ΟΔΟΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ. 
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ. 
ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ, ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΩ ΕΝΟΠΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΖΩ ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΗΘΗ, ΕΘΙΜΑ, ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ, ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΗ, ΕΧΕΙ ΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΗ!  ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ…

                                                ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s