ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!

ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΑΤΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ “ΤΑΞΗ” ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ  ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ  ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ…  ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. 
Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ.

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ 1/3. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΟ-ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ. ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s