ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
 ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ). ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, GPS ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ CHIP. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ RFID CHIP ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΥΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΟΝΟ “ΑΥΤΟΙ” ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΟ CHIP ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ BARCODE. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΚΛΑΒΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ,  ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ  ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ RFID CHIP ΚΑΙ ΤΟ BARCODE ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΕΒΟΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.

 ΠΛΑΝΕΝΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.  ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

Oι λαοί του κόσμου δεν φταίνε σε τίποτα… Κανείς νοήμων υγειής άνθρωπος δεν θέλει το κακό του συνανθρώπου του. είτε λέγεται Γερμανός, είτε Εβραίος είτε Ελληνας δεν έχει σημασία…  H ελίτ, το (1%) θέλει να εξαφανίσει και να υποδουλώσει το 99% του πληθυσμού της γής. οι τραπεζίτες και η παγκόσμια ηλεκτρονική κυβέρνηση του Αντίχριστου… Όλοι οι λαοί και τα έθνη πρέπει να αντισταθούν ενωμένοι ενάντια στον αντίχριστο και το chipaki.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s