Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ,ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ:ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΩΛΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ

Παραμονές Χριστουγέννων προγραμμάτισαν το χτύπημα.

Ο Ελληνικός λαός βάλλεται από παντού.
Χτυπήθηκε πρώτα η παιδεία και η οικογένεια την τελευταία δεκαπενταετία κατόπιν η αστυνομία, με τις διαδηλώσεις κατά των αστυνομικών και την υπόθεση Γρηγορόπουλου πριν δύο περίπου χρόνια, μετά ο στρατός, με τις δηλώσεις Μπεγλίτη περί σταγονιδίων (=χουντικών) και τις άμεσες κρίσεις αξιωματικών, τέλος συκοφαντούν την Εκκλησία παραμονές Χριστουγέννων, για να ισοπεδώσουν κάθε ιδανικό από την συνείδηση των πιστών.

διαβάστε περισσότερα…

Η Εκκλησία, το Άγιο Όρος έχουν μπει στο μάτι των πιστωτών μας, επειδή είναι ένα από τα σοβαρά αναχώματα στα σχέδιά τους. Σχέδιο που δεν είναι άλλο από την επιβολή δικτατορίας της νέας τάξης πραγμάτων με την επιβολή πλήρους παρακολουθήσεως της ζωής των πολιτών, της απωλείας.
Πιλοτικά ξεκινούν από την ατίθαση χώρα μας, με απώτερο σκοπό να φυτέψουν ένα chip σε κάθε άνθρωπο ώστε να ελέγχονται όλοι παντελώς σε όλο τον πλανήτη.

Διατάσσεται η φυλάκιση του π. Εφραίμ, ενώ οι πραγματικοί αίτιοι όλης αυτής της στημένης υποθέσεως κυκλοφορούν ελεύθεροι κάτω από την βουλευτική τους ασυλία. Ο πατήρ Εφραίμ δεν παθαίνει τίποτε εάν κλειστεί φυλακή, άλλωστε αυτός επέλεξε τον εκούσιο εγκλεισμό του εδώ και δεκαετίες από πίστη και αγάπη για Τον Γεννηθέντα Κύριο. Αυτός που θα ματώσει είναι η Ελλάδα και οι απλοί πολίτες της. Ντροπή σας που αποφασίζετε με αυτόν τον τρόπο τον διασυρμό της Εκκλησίας, αναλογιστείτε ότι τα τέκνα της Ελλάδος που κλείστηκαν αδίκως στην φυλακή έγιναν ήρωες και μάρτυρες: Αγωνιστές του 21, Άγιοι της Εκκλησίας μας. Οι κατήγοροί τους εξαφανίστηκαν. Ευχόμαστε να μην τους μοιάσετε και να διορθωθείτε.

Η Παναγία φυλάει αυτόν τον τόπο, δεν θα αφήσει τα σκυλιά της νέας τάξης των τοκογλύφων, να δέσουν χειροπόδαρα την Ελλάδα με ηλεκτρονικές κάρτες και φακελώματα, συκοφαντώντας με τέτοιο βάρβαρο τρόπο, μέσα στις εκκλησιαστικές εορτές της Γεννήσεως του Χριστού, την μόνη υγιή αντισταση που υπάρχει αυτή την στιγμή. Θα εφαρμοστεί για αυτούς το του Προφήτου Δαυίδ: “ἀπώλετο τὸ μνημόσυνον αὐτοῦ μετ᾿ ἤχου”, οπως το του Ηρώδη.

Να περιμένουμε με προσευχή και μετάνοια την απάντηση πλέον Του Θεού.
Εχουμε πολλά να δούμε σύντομα, και να ειμαστε όλοι ετοιμοι διότι θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την ηλεκτρονική χούντα της παρακολουθήσεως της ζωής μας, τους επόμενους μήνες, εν ονόματι της φοροδιαφυγής, όπως έλεγε ο γ. Παΐσιος.

Ελπίζουμε όμως ότι ο γεννώμενος Θεός να τους σταματήσει.

Καλά Χριστούγεννα.
23.12.2011
μ. Πρόδρομος -Άγιον Όρος. ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ» ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ.
ΕΝΩ  ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ”ΑΓΙΟΥ΄΄  ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ.

Σεβάσμιοι «κύριοι» της δικαιοσύνης,αξιότιμα…μέλη του δικαστικού συμβουλίου εφετών,κρίνατε προφυλακιστέο τον ηγούμενο Εφραίμ  για ύποπτο φυγής;Διότι μόνο έτσι δικαιολογείται νομικά η προφυλάκιση.Πειστική….. και αντικειμενική η αιτιολογία σας!
Ετσι δικάζετε; Κρίνοντας έναν ηγούμενο ύποπτο φυγής.Πρόσφατα  ήταν στη Μόσχα και εγκαίρως επέστρεψε στην Ελλάδα.Εκτός αυτού,δεν έχει αποδειχθεί ζημία εις βάρος του δημοσίου.
Τι να πει κανείς!
Τη ίδια ώρα, ο κ. Γιώργος Πεταλωτής, ένας από τους βασικούς κατηγόρους στην υπόθεση παραμένει υφυπουργός Δικαιοσύνης και ο αδελφός ενός ακόμα κατήγορου του κ. Ξυνίδη μέλος της κυβέρνησης, αυτό είναι ηθικό και «νόμιμο»;;
Επίσης, όταν ρωτήθηκε ο κ. Θ. Πάγκαλος στην πρωϊνή  εκπομπή του κ. Γ.Παπαδάκη, γιατί κανείς που ενεπλάκησαν σε διάφορα σκάνδαλα δεν πήγε στη φυλακή, είπε”ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ΄΄. Το είδαμε κ. αντιπρόεδρε της κυβέρνησης .Αυτή είναι η Ελλάδα.Η εντολή εκτελέστηκε….
Ετσι θα δικαιωθεί το ΠΑΣΟΚ και τα πολιτικά τσιράκια της Ξάνθης;
Βέβαια μεταξύ αυτών που θα χαίρονται δεν είναι μόνο οι «κατασκευαστές» του σκανδάλου στο ΠΑΣΟΚ αλλά και κάποιοι Αγιορείτες που συνεργάστηκαν με πολιτικούς για να κλείσουν στη φυλακή έναν γέροντα που το φιλανθρωπικό έργο του δεν συγκρίνεται με κανέναν ηγούμενο στο Αγιο Όρος. Δεν θα μείνουμε εδώ.Γιατί και εκεί στη Μεγίστη Λαύρα πολλά πολλές επενδύσεις για φωτοβολταϊκά σχεδιάζονται…

Του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη
Ντροπή και αίσχος σε όλους τους πολιτικούς και σε όσους δικαστικούς αποφάσισαν την φυλάκιση του Ηγουμένου και Γέροντος Εφραίμ. Ο πιστός λαός που γνωρίζει τι παιχνίδια παίζονται….λόγω εκλογών που έρχονται θα ξεσηκωθεί αν φυλακισθεί και οι πιστοί θα κάνουν Χριστούγεννα μαζί του έξω από τον Κορυδαλλό.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ.

Η μεγάλη αυτή αδικία κατά του Αγίου Όρους και της Εκκλησίας μας και του Ορθοδόξου ράσου, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

Αδέλφια κληρικοί, μοναχοί και πιστέ λαέ, να είστε έτοιμοι να βρεθούμε έξω από τις φυλακές για συμπαράσταση στον Γέροντα για τον άδικο διωγμό του. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s