Οι Αγιορείτες βλέπουν το πρόβλημα στον Υφυπουργό Δικαιοσύνης

Την αμέριστη συμπαράστασή τους εξέφρασαν Ηγούμενοι του Αγίου Όρους καθώς και σεβάσμιοι πατέρες, προς τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ οι οποίοι από νωρίς το πρωί έφτασαν στο Μοναστήρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, οι Ηγούμενοι έκαναν λόγω για μεσαιωνικά πράγματα, τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό πολεμείται φανερά πλέον η Εκκλησία.
Επίσης πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι κάνουν λόγω για πρωτάκουστο νομικό κατασκεύασμα, να υπάρχει στη Κυβέρνηση Υφυπουργός Δικαιοσύνης!

Αγιορείτες αναρωτήθκαν μιλώντας στη Romfea.gr: “Εμείς ερωτάμε πότε στα 180 χρόνια του Εθνικού μας βίου έχει τοποθετηθεί Υφυπουργός Δικαιοσύνης; Μήπως ποτέ; Και γιατί τοποθετήθηκε τώρα; Μήπως για την υπόθεση Βατοπαιδίου;”
Πάντως στο Άγιον Όρος μετέβη σήμερα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Αντώνιος Παπαματθαίου και ο αστυνομικός διευθυντής Χαλκιδικής Κωνσταντίνος Παπουτσής, για την υλοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών.
Τον Εισαγγελέα όμως συνόδευαν 30 Αστυνομικοί οπλοφορούντες (ναι σωστά διαβάσατε οπλοφορούντες), οι οποίοι παραμένουν έξωθεν την πύλης της Μονής Βατοπαιδίου και κατά τη νύχτα!
Τέλος σύμφωνα με τον πολιτικό διοικητή του Αγίου Όρους Αρίστο Κασμίρογλου, ο ηγούμενος παραμένει κλινήρης στη Μονή καθώς οι γιατροί του ιατρικού κέντρου Καρυών διαπίστωσαν ότι εμφάνισε υψηλό πυρετό και απορύθμιση του σακχάρου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s