Στις 6 Φεβρουαρίου η δίκη των αδελφών μας για τα γεγονότα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΕ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΌΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ… 
ΕΒΑΛΑΝ 6 ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ… ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ!


ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΕ ΑΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΥΕΣΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.
 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ 
ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ. 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΕ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΜΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ 
ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 10.

“Αν είναι δυνατόν!”Η «Αυτόνομη Θύρα 10» εξέδωσε καυστική ανακοίνωση, καθώς η Πολιτεία όρισε τακτική δικάσιμο για τους τέσσερις οπαδούς του Ηρακλή, για τα γεγονότα της παρέλασης της 28ηςΟκτωβρίου.Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Απ’ότι φαίνεται ο σύνδεσμος μας είναι τόσο επικίνδυνος που κάνει το σύστημα να λειτουργεί ταχύτατα. Ένα σύστημα που σε πολλές άλλες περιπτώσεις κωλυσιεργεί για χρόνια, στην υπόθεση της παρέλασης όρισε τακτική δικάσιμο για τους 4 οπαδούς μας, ύστερα από 3 μήνες από την 28η Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι από όλους τους πολίτες της φωτογραφίας στην δίκη θα πάνε οι 4 οπαδοί μας και 2 ακόμα άτομα!!
Για ποιό λόγο γίνεται αυτό, δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά να είναι σίγουροι ότι στην δίκη, δε θα πάνε μόνο οι 4 αδερφοί μας!»
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s