ΜΑΖΙΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ, ΝΑ ΥΠΝΟΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ, Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ.
ΩΣ ΙΟΣ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΙΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ (videogames), ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ κτλ…. 
Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ “ΘΕΟΣ”.

ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΑ, ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΕΤΣΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΑΖΙΚΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ. Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.
ΕΤΣΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. 
ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. “Ο ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑ ΠΛΑΝΗΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ…
ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΕΣΩΣΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΣΙΑ, ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s