Κανείς δεν τολμά να πει κάτι για το Ισραήλ, την Μασονία, τον Σιωνισμό, τους Rothchilds, τους Rockfellers

Γιατί όποιος λέει κάτι εναντίων των σατανομασόνων Εβραίοσιωνιστών και του Ισραήλ κατηγορείται για αντισημιτισμό? Γιατί τα ονόματα Rockfeller-Rothchild δεν ακούγονται πουθενά? Γιατι Κανένας δέν μιλάει για τους Μασόνους και τον Διεθνή Σιωνισμό?

Μήν ξεχνάμε οτι ο Xίτλερ ηταν Εβραίος
Με το “ολοκαύτωμα” και την γενοκτονία των φτωχών κι “ασήμαντων” Εβραίων που ζούσαν στην Ευρώπη κατάφεραν να δημιουργήσουν το ψευδοκράτος του Ισραήλ και ταυτόχρονα να μήν μπορεί να πεί κανείς κουβέντα εναντίων τους για προφανείς λόγους…

Οι ναζί δεν έχασαν ποτέ…
Μετά τον Β’ παγκόσμιο η ελίτ και όλοι οι κορυφαίοι αξιωματούχοι, επιστήμονες και τα “μυαλά” των Ναζί βρήκαν δουλειά και στέγη στις ΗΠΑ οπου συνέχισαν το έργο τους για μία Παγκόσμια Κυβέρνηση… Οι Ναζί ξανάρχονται με το 4ο Ράιχ του ΔΝΤ, του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, της Ε.Ε. κτλ….

 Η Αμερική είναι το πρώτο εβραιο-μασονικό ιδρυθέν κράτος και πίσω απο τις κυβερνήσεις τους ειναι δύο οικογένιες. οι Rothchild και οι Rockfeller. Αυτοί μαζί με τους “γαλαζοαίματους” ελέγχουν και θέλουν να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Αυτοί είναι που θέλουν να φέρουν την Νέα Παγκόσμια τάξη. Αυτοί είναι πίσω από τον Πρώτο, τον Δεύτερο και τον Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο, πίσω απο την Γαλλική επανάσταση, πίσω από ψευτοεπαναστάσεις τύπου αραβική άνοιξη κτλ… 

Το πρόβλημα είναι οι κυβερνήσεις του σάπιου νεοταξικού συστήματος που παραπλανεί και καθοδηγεί τους λαούς σαν τα πρόβατα στην σφαγή….

Στην Ελλάδα σήμερα έχουμε νεοταξηκή δικτατορία. Με τα ερπετά της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης να έχουν πάρει την εξουσία με καθαρά πραξικοπηματικό τρόπο. Έχουν καταλύσει κάθε έννοια δικαιοσύνης και δημοκρατίας, έχουν βεβηλώσει οτι Ιερό και οσιο υπήρχε, έχουν καταπατήσει τα ανθρώπινα δικαιωματα και προχωράνε στο σχέδιο υλοποίησης και εφαρμογής της νέας παγκόσμιας χούντας.

Ξέρουμε πολύ καλά οτι πισω απο τη νέα τάξη ειναι οι σκοτεινές σατανοσιωνιστικες εβραιομασωνικές δυνάμεις του Εωσφόρου….

Δεν έχουμε τίποτα ενάντια στον λαό κανενός έθνους…
Όλοι οι λαοί του κόσμου θέλουν να ζούν ειρηνικά και αρμονικά.
Κανείς δεν θέλει το μίσος, τον πόλεμο, τον ρατσισμό, την καταπίεση, την αδικία κτλ…
Είμαστε υπέρ της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας των λαών… Υπέρ της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Δεν είμαστε ούτε φασίστες, ουτε εθνικιστές, ουτε ρατσιστές, ούτε πολεμοχαρείς νεοναζί που διψάνε για βία και αίμα…. Είμαστε ενάντια στη Νέα Παγκόσμια Τάξη του αντίχριστου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s